18
Joi, Iul
0 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

PNL și PSD Câmpia Turzii au decis să respecte protocolul de colaborare semnat între aceste partide la nivelul județului Cluj și să-l declare candidat pentru funcția de primar al localității pe Radu Hanga. Astfel, cele două partide îl vor susține cu toate mijloacele pe cel care a mai câștigat o dată această funcție. Cele două formațiuni politice au anunțat decizia lor într-o conferință de presă organizată la sediul Partidului Social Democrat la care au fost prezenți, chezășie a suportului lor total, șefii PSD și PNL de la ”județ”.

După ce președintele PSD Câmpia Turzii, Petre Pop, i-a prezentat pe fiecare în parte, cel care a avut onoarea de a prezenta decizia celor două importante formațiuni politice a fost președintele PNL Câmpia Turzii, Dorin Lojigan. ”Organizația municipală PNL este hotărâtă să susțină candidatura comună a inginerului Radu Hanga, pentru funcția de primar, împreună cu PSD Câmpia Turzii” a spus avocatul Lojigan. Decizia celor două filiale ar putea dovedi că lucrurile nu sunt chiar așa roze, în realitate, cum sunt prezentate ele de politicienii înregimentați în ceea ce eu am mai numit și altă dată struțo-cămila USL, o aberație de la doctrină la statut, construită de o foame de putere resimțită de la București până pe Șarât.

Aceasta pentru că, iată, la Câmpia Turzii, USL nu funcționează. De fapt, nu există nici Alianța de centru Dreapta (ACD ). Pentru că, deocamdată, Radu Hanga nu este candidatul struțo-cămilei ci doar a PSD și PNL, chiar dacă întreaga sa viață politică i-a fost închinată social-democrației și nu liberalismului cu orice preț. Asta spre deosebire de alți contracandidați ai săi care distrug o uniune care ar putea aduce forța, care au trecut pe la aproape toate partidele create de libertatea politică din România post-decembristă.

După ce a mulțumit formațiunilor care au hotărât să-l nominalizeze drept candidat, Radu Hanga a declarat: ”Sunt trăit aproape toată viața, cu o mică perioadă  de lipsă, în Câmpia Turzii. Aici am făcut școala generală, liceul, aici am lucrat aproape 25 de ani, la Industria Sârmei. Cred că lumea, în bună măsură, mai ales cei mai vârstnici mă cunosc direct și din activitatea pe care am avut-o, nu din vorbe și din prezentări din gura altora.”

Când a venit vorba despre ce își propune pentru a câștiga sufragiile locuitorilor Câmpiei Turzii, primul subiect atacat de viitorul candidat de primar a fost lipsa locurilor de muncă, o problemă căreia, susține el, îi pot fi găsite mai multe soluții. Două dintre ele ar fi, revederea relației dintre Primăria Câmpia Turzii și conducerea combinatului, dar și dezvoltarea cu adevărat a Parcului Industrial de la Câmpia Turzii, prin atragerea unor investitori puternici.

”Locurile de muncă sunt generate de deținătorii de capital. Ce face o primărie, o administrație locală? Oferă niște facilități în așa fel încât cei care dețin capitalul să vină să investească aici și nu în altă parte. S-a creat aici un parc industrial care, după părerea mea este insuficient utilizat, exploatat și echipat. Vreau să vă spun că Parcul Industrial din Arad dă de lucru la 7000 de oameni. Dacă mergi în acel parc, parcă ești în Japonia” a mai spus Hanga.

În cuvântul său, Radu Hanga a mai adus în memoria celor prezenți, nostalgic, vremurile tinereții sale la Câmpia Turzii și lucrurile cu care localnicii se mândreau.

Cei veniți de la Cluj sau chiar de la București, să susțină prezentarea lui Radu Hanga au dat glas, rând pe rând, asigurărilor că vor forma o echipă, împreună cu candidatul lor și încă una câștigătoare.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh