16
Ma, Iul
2 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Primăria municipiului Câmpia Turzii şi Asociaţia Artiştilior Plastici din localitate vă invită în data de 29 martie la serata culturală „Floare în luna lui marte”.

În cadrul evenimentului va avea loc o expoziţie de pictură, sculptură, fotografie şi goblen a membrilor Asociaţiei Artiştilior Plastici din Câmpia Turzii.Expun artiştii: Căluşer Vasilica Mariana, Cioca Felicia, Coroian Ana, Feneşan Cristina, Nagy Ana Maria, Oltean Florentina, Păvăloaia Romeo, Pop Iuliana Dana, Rusu Georgeta, Săsăran Maria, Sebeni Mihaela, Moldovan Viorel, Şerban Sorina şi Cioca Tudor Călin.

Spectatorii vor putea asculta un recital al membrilor Clubului Canto Bella Musica al Casei de Cultură „Ionel Floaşiu”, dar şi formaţia de muzică de cameră „Cantabile Clasic Trio” de la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca.

Serata culturala din data de 29 martie se va desfăşura în sala mică a Casei de Cultură „Ionel Floaşiu” cu începere de la ora 17. Intrarea este liberă.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh