16
Ma, Iul
2 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Miercuri, 25 aprilie 2012, pe la ora 8 și 30 de minute, pe cerul Câmpiei Turzii a putut fi văzută o coloană uriașă de fum, provenită dinspre partea Combinatului metalurgic de către cartierul Șarât. Probabil că localnicii sunt obișnuiți cu astfel de poluări evidente chiar și pentru cei neavizați dar închid ochii pentru a putea avea în continuare locuri de muncă.

Odată însă cu reducerile masive de personal anunțate de patronatul rus, acest gen de acțiuni nocive nu numai pentru Câmpia Turzii ci și pentru localitățile învecinate trebuie să înceteze.

Problema poluării de la Mechel a fost atinsă și de primarul turdean Tudor Ștefănie, în cadrul unei conferințe de presă de la sediul PD-L Câmpia Turzii, cu ocazia lansării candidatului acestui partid la funcția de primar. Atunci Ștefănie atrăgea atenția la poluarea mediului înconjurător care s-a produs de-a lungul a zeci de ani de activitate neîntreruptă la Mechel Câmpia Turzii. Acolo, dacă activitatea va fi stopată în totalitate, va rămâne o suprafață imensă poluată cu tot felul de substanțe și reziduuri industriale. Costurile anihilării unor astfel de situri ar fi imense, iar participarea rușilor la efectuarea acestor acțiuni necesare pentru sănătatea locuitorilor orașului este puțin probabilă, a mai spus primarul din orașul vecin, Turda.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh