30
Joi, Noi
19 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Primăria Municipiului CâmpiaTurzii este înregistrată în Sistemul naţional electronic de plată online a taxelor şi impozitelor utilizând cardul bancar – SNEP, de la data de 01.11.2011.

Adresa de internet la care este disponibil Sistemul naţional electronic de plată online a taxelor şi impozitelor utilizând cardul bancar este www.ghiseul.ro secţiunea Primăriei Municipiului Câmpia Turzii.

Începând cu data de 20.05.2012 la Sediul de impozite si taxe locale, situat în  Câmpia Turzii Str. Laminoriştilor nr 29  se distribuie contribuabililor (persoane fizice sau persoane fizice autorizate), sub semnatură de primire pe baza actului de identitate, credenţialele (setul de informaţii destinat accesării şi utilizării funcţionalităţilor SNEP), în cadrul următorului program:

 

 LUNI, MARŢI, MIERCURI : 800 – 150 PAUZĂ :1230 – 1300

JOI : 800 – 1800 PAUZĂ :1230 – 1300

VINERI : 800 – 1230

matei470x150

Pentru plăţile efectuate cu carduri prin intermediul ghişeului virtual de plăţi, la adresa de internet www.ghiseul.ro secţiunea Primăriei Municipiului Câmpia Turzii,contribuabilii nu datorează comision.

Informaţii suplimentare privind modul de plată al obligaţiilor fiscale sunt disponibile consultând secţiunea ”Manual de utilizare” la adresa de internet www.ghiseul.ro .

PRIMAR

Ing.Ioan VASINCA

 

plată online a taxelor şi impozitelor
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh