30
Joi, Noi
19 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Trebuie să-i felicit, din nou, pe cei de la Serviciul Relaţii Publice şi Comunicare din cadrul Primăriei municipiului Câmpia Turzii. Cei de la alte primării ar putea să ia exemplul lor și să "se dea peste cap" pentru ca locuitorii respectivei localități să aibă toate informațiile de care au nevoie, la îndemână, într-un mod de accesare cât mai facil.

Cei pe care i-am amintit au postat pe site-ul Primăriei Câmpia Turzii programul de circulaţie al mijloacelor de transport în comun pe rutele Câmpia Turzii - Turda şi Câmpia Turzii - Cluj-Napoca. Chiar eu m-am lovit de lipsa acestei informații.

Am căutat-o pe site-ul societății care furnizează serviciul de transport public, nu am găsit orarul curselor dintre Turda și Câmpia Turzii și retur, ci doar pe cel de pe rute mare, Cluj-Napoca Câmpia Turzii. AM căutat la punctul de lucru al societății de pe str. Avram Iancu din Turda, nu am găsit nici aici un orar care ar trebui să fie afișat peste tot, în stațiile firmei și în locurile cu informații de acest gen.
Ei acum, cei pe care îi lăudam au umplut vidul informativ pe acest subiect, postând pe site-ul primăriei (www.campiaturzii.ro) aceste programe de transport, structurate astfel:
Program de circulaţie Câmpia Turzii - Turda (Liniile 20, 21, 27, 50) - Luni - Vineri; Program de circulaţie Câmpia Turzii - Turda (Liniile 20, 21) - Sâmbată şi Duminică și respectiv Program de circulaţie pe anul 2012 Cluj-Napoca - Câmpia Turzii şi Câmpia Turzii - Cluj-Napoca.
Acum toți cei interesați au unde să găsească rapid aceste informații extrem de utile atât pentru cei din Câmpia Turzii, cât și pentru cei din Turda sau din Cluj Napoca.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh