09
Sam, Dec
13 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Una dintre hotărârile aflate pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului local Câmpia Turzii care a avut loc, joi, 19 iulie, s-a referit la completarea ”Inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul public al municipiului Câmpia Turzii” și transmiterea dreptului de administrare și concesionarea unor bunuri.

Iar pentru că anul trecut și începutul acestui an au fost perioade fructuoase pentru oraș, consilierii au avut ce prelua în patrimoniul public. Este vorba de nu mai puțin de nouă obiecte reprezentând tot atâtea obiective de investiții.

Prima este ”reabilitare rețea apă” de pe str. Ștefan cel Mare, cu o valoare de inventar de 33.310 lei, apoi  imobilul clădirii ”Incubator de afaceri” în municipiul Câmpia Turzii, din str. George Coșbuc nr. 24, un imobil cu trei niveluri având o valoare de inventar de 2.705.585 lei. Urmează ”reabilitare rețea apă, str. Colonia Maria, de 109.356 lei, ”extindere rețea de canalizare”, str. Pârâului , cu o valoare de inventare de 32.670, ”alimentare cu apă potabilă”, cartier Lut, de 16.331, ”alimentare cu apă potabilă”, Fundătura Petru Maior, de 15.527 lei, ”rețea canalizare” Fundătura Petru Maior, de 2.760, ”rețea canalizare, str. Viitorului, de 130.542 și ”modernizare teren sport ”Liceul Teoretic ”Pavel Dan”, cu o valoare de inventar de 150.300 lei.

Toate acestea au fost trecute, conform legii nr. 213/1998 în domeniul public al municipiului Câmpia Turzii. Prin aceeași hotărâre a consiliului local, s-a aprobat transmiterea dreptului de administrare în favoarea SC Romactiv Bussines Consulting SRL București a imobilului ”Incubator de afaceri”, darea în folosință a ”terenului de sport” din listă către Liceul Teoretic ”Pavel Dan” și respectiv concesionarea celorlalte obiective către Compania de Apă ”Arieș”.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh