16
Ma, Iul
2 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Peste 20.000 de oameni în fiecare seară, concerte electrizante, mici şi bere la discreţie şi cel mai important lucru, voia bună, au fost ingredientele de succes a Zilelor municipiului Câmpia Turzii. Timp de 3 zile şi 3 nopţi oraşul a fost îmbrăcat în straie de sărbătoare şi nimeni nu a ratat concertele de muzică populară şi uşoara susţinute de artişti renumiţi. Connect-R, Alex Velea, Pepe, CRBL, Iris, Mandinga, Ionuţ Fulea sau Aurel Tămaş au creat o atmosferă unică iar cei care au venit la concerte, cu siguranţa nu vor uita niciodată spectacolul acestor artişti de valoare. 3 dintre aceştia au urcat rând pe rând vineri seara pe secnă. Primul dintre ei a fost Alex Velea. A urmat apoi Connect-R. Hit-ul verii 2012, “ Eu vara nu dorm”, a răsunat în Parcul Mare, iar spectatorii au cântat cot la cot cu artistul.

Thumbnail imageZiua de sâmbătă a debutat cu o Şedinţă festivă a Consiliului Local, la care au fost invitate şi delegaţiile localităţilor înfrăţite cu Câmpia Turzii, respectiv Mohacs şi Kisber din Ungaria. De-a lungul zilei de 18 august s-au desfăşurat mai multe competiţii sportive. La finalul fiecăruia primarul municipiului Câmpia Turzii, Radu Hanga, i-a premiat pe ocupanţii primelor trei locuri şi i-a felicitat pe toţi sportivii.

Seara de sâmbătă a debutat în Parcul Municipal cu mesajul adresat cetăţenilor de către primarul Radu Hanga. Pe scenă au urcat alături de primar, viceprimarul Dorin Lojigan, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, consilierul judeţean Mihai Szeplekan şi primarul comunei Thumbnail imageViişoara, Ioan Roman.

Au urmat apoi 3 concerte de muzică uşoară. NO Rules, Roxana Nemeş şi Spitalul de Urgenţă au încântat publicul numeros din Parcul Municipal.

Duminică, cea mai aşteptată trupă a fost Mandinga, reprezentanta României la Eurovision 2012. Când şi-au făcut apariţia membrii trupei pe scenă, toată lumea a fost în delir. Nici CRBL nu s-a lăsat mai prejos, acesta a ales să interpreteze mai multe cântece româneşti din anii `90. Melodiile arhicunoscute au fost fredonate de mii de Thumbnail imageoameni. A urmat apoi legendara trupă Iris.

Oameni de toate vârstele au stat în fiecare seară până după miezul nopţii pentru a urmării reprezentaţia artiştilor. Se pare ca anul acesta, organizatorii s-au întrecut pe ei înşişi, toată lumea afirmând că această ediţie a Zilelor Municipiului Câmpia Turzii a fost cea mai reuşită sărbătoare a oraşului.

La finalul sărbătorii de la Câmpia Turzii, toata lumea şi-a îndreptat privirea spre cer, acolo unde artificiile au creat Thumbnail imageo atmosferă de feerie.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh