22
Lun, Iul
3 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail imageReprezentanţi locali şi judeţeni ai USL au fost prezenţi vineri, 2 noiembrie la Câmpia Turzii pentru a-și prezenta "oferta" pentru alegerile care bat la ușă. După ce președintele PSD Câmpia Turzii a prezentat participanții, invitații la reuniune au luat cuvântul , rând pe rând, pentru a-și exprima intențiile și propunerile care să-I convingă pe locuitorii din Câmpia Turzii că acei doi candidați prezentați de USL sunt cea mai bună ofertă politică pentru alegerile parlamentare.

Thumbnail imagePreşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan a subliniat că mulţi dintre cei care vor câte un post de senator Thumbnail imagesunt politicieni care şi în momentul de faţă sunt parlamentari experiența fiind cea care îi recomandă, în primul rând.
Exemplele date de Remus Lăpuşan în susținerea afirmațiilor sale sunt Mircia Giurgiu, Şerban Rădulescu, Alexandru Cordoş şi Marius Nicoară, cel din urmă chiar fiind prezent la Câmpia Turzii alături de Ilarie Ivan, candidat pentru un post de deputat.
Ilarie Ivan, cu o vastă experienţă managerială în agricultură, a arătat că 70% din produsele pe care le consumă românii sunt din import, lucru care, spunea candidatul USL, se doreşte schimbat în 3 ani, iar în 4-5 ani România chiar să înceapă chiar să exporte o cantitate importantă de produse agricole.
Thumbnail imageMarius Nicoară, candidat pentru un post de senator, s-a referit la problema locurilor de muncă din zonă, mai ales după masivele disponibilizări de la Mechel.
Candidații USL au promis că vor mai avea întâlniri cu alegătorii în perioada imediat următoare, la Câmpia Turzii, când vor fi însoțiți și de reprezentanți ai guvernului dar și de specialiști din toate domeniile, de la Cluj și București.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh