28
Joi, Mar
19 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Iubitorii de teatru din Câmpia Turzii au umplut până la refuz sala de spectacole a Palatului Cultural din localitate. Prilejul a fost dat de  spectacolul cu piesa „Al cui este copilul?!!!” și de inițiativa Primăriei municipiului Câmpia Turzii de a permite intrarea liberă la acest spectacol cu actori pe cât de renumiți, pe atât de îndrăgiți. Este vorba, spre exemplu, de Dragoș Ionescu, Andrei Duban și regizorul/actor Dan Tudor.

Scenariul plin de momente de umor de bună calitate, dar și de situații care țin publicul cu sufletul la gură asigură succesul spectacolului „Al cui e copilul?!!!”, în care evoluează, alături de actorii bucureșteni și actrițele Teatrului ”Aureliu Manea” din Turda, Narcisa Pintea și Alexandra Dușa.

Publicul din Câmpia Turzii, care, cum spuneam, a ocupat toate locurile disponibile, inclusiv la balcon, s-a dovedit un public cald și generos, cu apetit pentru astfel de manifestări culturale. Spectatorii au aplaudat adesea pe parcursul piesei, de multe ori întrerupând cursul firesc al spectacolului, pentru a-și manifesta aprecierea pentru o replică sau o interpretare care le-a plăcut în cod deosebit. La final aplauzele frenetice i-au făcut pe actori fericiți, convingându-i că la Câmpia Turzii spectacolele de calitate sunt, oricând, binevenite.

La finalul spectacolului, primarul Dorin Lojigan i-a felicitat pe actori și regizorul spectacolului, mulțumindu-le pentru efortul generos, apreciat la scenă deschisă de publicul din Câmpia Turzii.

 

Așadar, Dan Tudor, echipa sa și spectacolul „Al cui este copilul?!!!”, pot bifa un nou succes, din toate punctele de vedere, în fața generosului public din Câmpia Turzii.

 

---------------------------------------------------

Foto credit: Marian Oprea - Agora Media

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh