19
Vi, Apr
20 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Pictorul turdean Cornel Vana, expune tot mai puțin, spre deloc, la Turda, dar este tot mai prezent în galeriile din reședințele de județ din Transilvania. După mai multe expoziții personale găzduite de galerii de artă din Cluj-Napoca și după o experiență sătmăreană, în cursul lunii iulie, artistul va expune luni, 15 octombrie, la Alba Iulia.

Ba mai mult, dacă pictorul nu este membru al filialei turdene a Uniunii Artiștilor Plastici, iată că prietenii și confrații săi din județul Marii uniri îl consideră demn să-și expună lucrările în galeria din Alba Iulia a filialei de acolo a Uniunii Artiștilor Plastici, la invitația primăriei din localitate. Expoziţia personală cu care Cornel Vana se prezintă în fostul Bălgrad este intitulată simplu „Popasuri” iar artistul va expune cu această ocazie peste 30 dintre cele mai recente lucrări din creația sa, printre care și unele care prezintă peisaje urbane din orașul care l-a adoptat și unde și-a petrecut cea mai mare parte din viață, Turda.  Acestora li se adaugă unele picturi rezultate din laboratoarele artistice reprezentate de taberele de creaţie de la Sângeorgiu de Mureş și Râciu. Lucrările și creația artistică a pictorului turdean va fi prezentată publicului albaiulian de către prof. dr. Traian Mârza.

Vernisajul expoziţiei de artă plastică este programat luni, 15 octombrie, la ora 17, la galeria de artă a UAP din România, filiala Alba Iulia, unde, cu aceeași ocazie este anunțată și o lansare de carte. Autoarea Zamfira Costan, din Aiud, îşi va prezenta volumul de poezie intitulat „Am să vorbesc!”

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh