17
Dum, Feb
36 New Articles

Cultură
Typography

Teatrul Aureliu Manea din Turda are o nouă sală de spectacole. Este vorba despre Sala Studio, amenajată în foaierul teatrului prin montarea unei scene și a unor scaune pentru spectatori, dar și a reflectoarelor și aparaturii necesară.

Directorul Teatrului Aureliu Manea, Cătălin Grigoraș, a declarat că la cea mai importantă instituție de cultură din Turda vor fi montate și piese care se pretează acestui gen de audiență, în care relația dintre actori și public este mult mai apropiată, mai intimă. Sala Studio face parte din noutățile pe care, ne asigură directorul Teatrului, colectivul de acolo le pregătește pentru fiecare nouă ediție de Festival Internațional de Teatru de la Turda.

Sala Studio a fost inaugurată printr-o conferință de presă la care a participat și primarul Cristian Matei, în care directorul Cătălin Grigoraș a  prezentat programul Festivalului Internațional de Teatru de la Turda, a cărui a doua ediție a început aseară.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh