20
Sam, Apr
20 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Joi, 24 oct 2019, de la ora 17, la Sala Festivă a Colegiului Național Mihai Viteazul din Turda, vă invităm la o seară de conferință și proiecție film despre România și valorile ei – „ȘI CU NOI CUM RĂMÂNE!" - cnmv turdasusținută de Raluca Prelipceanu, scriitor, iconograf și doctor în Științe Economice la Sorbona, Franța. Și-a abandonat cariera din Franța și, la chemarea lui Dumnezeu, s-a întors în țară să deruleze diferite proiecte pentru SALVAREA ROMÂNIEI și a VALORILOR ei naționale. Participanții vor fi invitați la un concurs surpriză  și vor putea adresa întrebări.
Notăm câteva din acțiunile dnei Prelipceanu. A derulat în 2018 un proiect de strămutare a Bisericii Seculare din Vința (zonă minieră din Munții Apuseni) unde s-au luptat Horia, Cloșca și Crișan și care a fost dusă bucată cu bucată la Muzeul Astra din Sibiu. A scris o carte adresata tinerilor „Dă-mi tinere inima ta!", o deschidere de dialog catehetic pe seama unei mărturii personale.

Organizatori - Parohia Ortodoxa Turda III și Asociația SOS " Sprijin-Ocrotire-Speranța". Înregistrarea evenimentului se va găsi pe pagina asociației www.sos.pro-romanesc.ro

https://www.antena3.ro/actualitate/cultura/în-premiera-romania-nu-se-ineaca-povestea-ralucai-prelipceanu-femeia-care-a-impiedicat-moartea-unei-496007.html

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh