29
Vi, Mar
18 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Miercuri, 15 ianuarie 2020, Muzeul de Istorie Turda are plăcerea de o oferi intrare gratuită tuturor elevilor, cu ocazia Zilei Naționale a Culturii. Cei interesați vor putea străbate liber sălile impregnate de istorie ale “Palatului Princiar” de la Turda, având totodată acces liber și în cadrul expoziției temporare de arheologie Scris, citit și știință de carte în Dacia romană. Tema expoziției temporare se adresează tuturor categoriilor de vârstă și aduce un aport considerabil în maximizarea dimensiunii muzeul de istorie turdaeducative a muzeului, facilitând receptarea unor valori care îmbogățesc considerabil experiența culturală a vizitatorilor. În condițiile în care România deține în prezent una dintre cele mai ridicate rate de analfabetism funcțional din Uniunea Europeană, expoziția generează o imagine amplă asupra nivelului de educație al societății romane provinciale și atrage totodată atenția asupra nevoii de educație culturală.

Programul de vizită în perioada de iarnă este de la 9.00 la 17.00, ultimul acces în incinta muzeului fiind permis cu 40 de minute înainte de ora închiderii.

 

Vizită plăcută!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh