29
Vi, Mar
19 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

EXPOZIȚIA "Pepenele pe Glob"pepenele pe glob

acuarelă de Lucian Muntean

29 august - 30 septembrie 2020

 

Workshop de pictură & sculptură în pepene --->>> https://bit.ly/pict3zi

Sâmbătă, 29 septembrie în intervalul orar 17-20

La Papion, Piața 1 Decembrie 1918, nr. 1, Turda

 

Vă invităm la o călătorie imaginară în jurul Pământului alături de artistul vizual Lucian Muntean, savurând o felie de pepene. 

 

Locuri celebre precum Marele Zid Chinezesc, Opera din Sydney, Piramidele din Egipt, Turnurile din Dubai, Poarta Torii din Japonia, Kremlinul din Moscova,Rusia, Colosseum din Roma, Arcul de Triumf, Palatul Parlamentului și Catedrala Mântuirii Neamului din București, Turnul din Pisa sau Turnul Eiffel din Paris, Franța, dar și Cheile Turzii pot fi regăsite în cele 17 acuarele, pictate în 2019-2020. O parte dintre ele au fost expuse în 2019 la București, iar acum ajung la Turda, găzduite de Centrul Raţiu pentru Democraţie.

Ca urmare a pandemiei și a numeroaselor restricții impuse, planurile de vacanță sunt încurcate și nesigure. Încep concediile, dar oare unde putem pleca? Toate acestea pot induce îngrijorări, chiar stresul. Pentru a evita astfel de neplăceri vă propunem această expoziție ca un fel de terapie prin artă și creativitate.

 

Înscrie-te acum la Workshop de pictură la telefon: 0728 97 98 78 și vino sâmbătă, 29 septembrie 2020, în intervalul orar 17-20, La Papion, Piața 1 Decembrie 1918, nr. 1, Turda.

 

partener media: Modernism.ro

 

www.LaPapion.ro & www.lucianmuntean.ro

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh