25
Joi, Apr
3 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Încheiem programul aniversar cu ocazia împlinirii a 72 de ani de Teatru la Turda cu patru spectacole care ne vor umple de energie și bună-dispoziție!teatru turda

            Vineri, 16 octombrie, de la ora 19.00, vă așteptăm la supercomedia ULTIMA HALTĂ ÎN PARADIS – cel mai jucat spectacol al TNAMT, în regia lui Andrei Mihalache.

            Sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 19.00,  vom avea un spectacol pus în scenă de către echipa Teatrului Dramatic Elvira Godeanu din Târgu Jiu. EU ȘI IUBITA MEA  este un spectacol muzical în regia și scenografia lui Marian Negrescu.  „Eu și iubita mea” a avut premiera mondială în West End, la Victoria Palace Theatre, Londra, pe 16 decembrie 1937. Pe 1 mai 1939, spectacolul a fost filmat și transmis la televiziune, fiind printre primele dăți când se realiza acest lucru. Spectacolul original s-a jucat de 1646 de ori.

            Tot  în colaborare cu Teatrul Dramatic Elvira Godeanu, avem duminică, 18 octombrie de la ora 19.00, drama OMUL CU FLOAREA ÎN GURĂ , după un text de Luigi Pirandello, regia Cristian Ioan.

            Nu i-am uitat nici pe cei mici, pe care îi așteptăm duminică de la ora 11.00, la spectacolul FRUMOASA ȘI BESTIA, regia Andrei Mihalache.

            Pentru mai multe detalii despre fiecare spectacol puteți accesa: www.facebook.com/teatruturda , www.teatrulaureliumaneaturda.ro

            Rezervări la tel. 0264 322 952

            Bilete online: https://www.tomtix.ro/evenimente-teatrul-national-aureliu-manea-turda-62

            Vă așteptăm cu drag la Teatru!

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh