27
Ma, Oct
82 New Articles

Cultură
Typography

Societatea Cultural-Patriotică Avram Iancu din România, organizează Vineri 23 octombrie 2020,intre orele 16-18, simpozionul « Mocanita-trecut, prezent si viitor in Tara Motilor » cu participarea reprezentantilor Asociatiei Mocanita de pe Aries, Mocanita Transilvana, Facultatii de Istorie a Unversitatii Babes Bolyai, a Societatii de Administrare Active Feroviare,  a Consiliilor Judetene Alba si Cluj, a primariilor de pe Valea Ariesului.mocanita

Scopul simpozionului este acela de a dezbate rolul Mocanitei in viata econimica si sociala a localitatilor de pe Valea Ariesului de la infiintarea liniei inguste de cale ferata pina in 1998 cind s-a inchis activitatea Mocanitie pe traseul Turda- Cimpeni-Abrud. De a dezbate posibilitatile de revitalizare a Mocanitei pe Valea Ariesului si perspectivele de revigorare a vietii culturale, sociale si  economice a Tarii Motilor cu ajutorul acestui proiect.

Proiectul « Mocanita- trecut prezent si viitor in Tara Motilor » este un proiect finantat de Primaria Municipiului Cluj-Napoca.

 Tiberiu Groza-presedinte                            Cluj Napoca, 17 octombrie 2020

 

-----

Foto furnizată de semnatarul comunicatului de presă

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh