29
Vi, Mar
19 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Având în vedere trecerea în scenariul roșu a municipiului Turda, dată de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj, avanpremiera spectacolului „Conu Leonida Față cu reacțiunea” va avea loc fără public, doar în prezența angajaților Teatrului.teatru

„Conu` Leonida față cu reacțiunea” este o comedie clasică scrisă de I.L Caragiale, care va fi pusă în scenă în regia lui Jakab Muriel Manea. Avanpremiera spectacolului va avea loc sâmbătă, 07 noiembrie de la ora 19.00, în Sala Studio a Teatrului Național Aureliu Manea Turda.

„Micul funcționar la pensie, etern de partea puterii, care dorește republica pentru a avea și pensie și leafă, și nu concepe revoluția decât cu aprobarea autorităților.
Piesa este o demonstrație a “atotștiutorului” neputincios în fața Acțiunii. Caragiale a rămas extrem de “contemporan”, din păcate. DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE! DEȘTEAPTĂ-TE OMULE!” – Jakab Muriel Manea, regizor.

Scenografia spectacolului este semnată Eliza Labancz, iar din distribuție fac parte: Miky Paicu, Ingrid Neacșu, Alexandra Dușa și Cătălin Florea.

 „Dacă după cele 14 zile, rata cazurilor COVID-19 va scădea sub 3 la mia de locuitori, spectacolul se va juca în premieră cu public în data de 21 noiembrie, ora 19.00.

 Persoanele care și-au luat deja bilete pentru avanpremieră, le pot folosi în data de 21 noiembrie sau se pot prezenta la Agenția de bilete pentru restituirea banilor.” – a declarat Iulia Cuc, PR TNAMT

 Rămâneți în siguranță și respectați măsurile impuse de autorități pentru a ne revedea cu bine la Teatru!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh