29
Vi, Mar
19 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

„Seri de Suflet!”, o manifestare culturală descrisă cum nu se poate mai bine de titlul său, a ajuns la doi ani de la apariție.seri de suflet

Poata turdeancă Lili Oniș, inițiatoarea proiectului, a adunat în jurul său mulți turdeni iubitori ai muzicii și poeziei, ai dansului și artei, într-un cuvânt, al frumosului.

Serile organizate de Lili Oniș au marcat evenimente importante pentru cultura românească, clebârnd ia românească, pe marea cântăreață Maria Tănase sau sărbătoarea Sânzienelor și satul românesc, ca să amintim doar câteva dintre evenimentele de  la „Seri de suflet, activitate care face o concurență benefică celor organizate de Casa de Cultură din Turda.

Invitatul permanent al evenimentului este prof. univ. dr. Călin Felezeu, dar și-au adus contribuția la reușita momentelor din cei doi ani prof. univ . dr. Ion Cuceu, director al Arhivei de Folclor a Academiei Române Cluj-Napoca, Ansamblul Folcloric Datina Turdeană al Casei de Cultură Turda, condus de instructori Ioan și Felicia Cuc, Ioan Dănuț Zăhan, solista DACIANA CONSTANTEA, Zoli Mladzsi și mulți alții.

Felicitări, Lili Oniș, și multe, multe alte ediții de Seri de Suflet!

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh