25
Joi, Apr
3 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Clubul ROTARY TURDA după cum se ştie, este o organizație aflată în slujba comunității, şi care, printre multele proiecte propuse şi derulate, promovează atat valorile cultural-artistice ale municipilui nostru cat si pe cele in devenire, pornind de la considerentul că organizarea de manifestări culturale nu poate fi decât benefică pentru comunitatea noastră, în primul rând în sensul atragerii membrilor acesteia către tot ceea ce înseamnă cultură şi artă.club rotary
În vederea îndeplinirii obiectivului privind creşterea gradului de acces şi participare a publicului la actul de cultură, Clubul Rotary Turda a participat la expozitia artistului debutant IOANA MORAR la Galeria de Arta a Municipiului Turda.
Am avut bucuria sa primim impresii si pareri referitoare la artista debutanta Ioana Morar din partea colectionarului de arta Mladzsi Zoltan si a sotiei sale, istoric Laura Ionescu, care ne-au incantat cu o veritabila lectie de istorie culturala, in care foarte interesant a fost momentul mentionarii primului artist pictor femeie roman Elena Muresianu, care este un veritabil exemplu de urmat pentru orice artist.
In acelasi timp la eveniment a participat discret si cunoscutul artist Dumitru Popa, care s-a declarat si el placut surprins de lucrarile IOANEI MORAR.
Este o placere pentru iubitori ai artei, fie ei membri ai ROTARY CLUB sau alte asociatii culturale cum este CASA COLECTIILOR sa fie alaturi de tineri talentati ai comunitatii noastre, si care au nevoie de sustienere.
Din partea clubului ROTARY TURDA am oferit cu drag un buchet de flori prin reprezentantii nostri TOROK ANDREEA si GABRIEL MORA, iar ca invitati la dialogul cultural i-am avut pe membri ASOCIATIEI CASA COLECTIILOR Zoltan Mladzsi si Laura Ionescu .
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh