25
Joi, Apr
3 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Dragi spectatori, dorim să vă informăm ca datorită trecerii Municipiului Turda în scenariul roșu, ca urmare a creșterii incidenței cazurilor de COVID-19 peste 3/1000 locuitori, începând de astăzi, 5.03, vom suspenda activitatea cu publicul. Măsurile actuale vor fi valabile până la data de 13.03, moment în care vă vom informa cu privire la schimbările care vor urma.teatru
Ne pare rău că nu ne vom putea întâlni la spectacolele pregătite pentru următoarea săptămână, dar sperăm să ne revedem cât mai curând. Noi ne vom continua activitatea, vom repeta cu drag și spor ca până acum, în așteptarea momentului când porțile se vor redeschide.
Spectacolele din perioada 5-13.03 vor fi reprogramate, iar cei care si-au achiziționat bilete le pot folosi pentru oricare spectacol jucat dupa redeschiderea teatrului, sau li se poate restitui contravaloarea biletelor. (Pentru mai multe detalii puteți suna la tel. 0264 311 952)
Vă dorim multă sănătate și să ne revedem cu bine!
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh