19
Vi, Apr
20 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Deși contextul pandemic a oprit din nou organizarea spectacolelor cu public în Turda, echipa Teatrului Național Aureliu Manea, din dorința de a aduce teatrul mai aproape de oameni, va juca în următoarea perioadă pe scenele localităților din apropiere.

Astfel, joi, 18.03.2021, se va juca spectacolul pentru copii „Cei trei purceluși”, de la ora 11:00 și de la ora 12:00, pe scena Căminului Cultural Viișoara.

„Cei trei purceluși” este un spectacol muzical de Cătălin Grigoraș, după o idee de Van Gool și Chris Nedea. Din distribuție fac parte: Vali V. Popescu/Călin Mihail Roajdă, Ingrid cei trei purceluisiNeacșu, Raluca Eremei-Bîrză, Ioan Alexandru Savu.

Cei mici și mari sunt invitați să urmărească aventurile celor trei purceluși veseli și veșnic cu chef de joacă și bună dispoziție, Naf –Naf, Nif-Nif, Nuf-Nuf și încercările acestora de a scăpa de fiorosul lup Lulu.

Vă așteptăm cu drag la teatru!

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh