29
Vi, Mar
19 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

„Operele complete ale lui WLM ȘKSPR”, spectacolul regizat de Marian Negrescu, se va juca cu casa închisă în acest weekend, dar invităm toți spectatorii care nu au reușit să își cumpere un bilet, să participe la premiera care va avea loc în data de 17.03, de la ora 19:00.

                   „Operele complete ale lui Shakespeare într-o oră și jumătate?...

                   Da, în lumea asta care pare să o fi luat razna, încercăm să vă amintim vorbele bardului: “…întreaga lume e o scenă și toți oamenii sunt actori…”. Suntem cu toții actori într-o piesă neterminată parcă…

                   Nu, nu râdem de Shakespeare, râdem împreună cu el. Încercăm să ieșim din marasmul acestui secol de tip “fast-food” și să ne amintim esența lumii acesteia: OMUL sau, cum zice Shakespeare: “…ce minunată lucrare e omul…”. Asta ne dorim. Veți vedea un spectacol unic în felul lui și trei actori care fac o performanță actoricească minunată: Valentin Oncu, George Sfetcu, și Miky Paicu. Eu nu am făcut altceva decât să-i … provoc. Veți vedea o altă formă de teatru în care Dumneavoastră, spectatorii, veți fi deopotrivă și actori și privitori.

                   Și, ca să rămân în spiritul piesei, dacă o să vă placă, spuneți-le prietenilor, iar dacă n-o să vă placă, spuneți-le… dușmanilor…Vă așteptăm la teatru. Cu drag!” - a declarat regizorul Marian Negrescu

                   Suntem într-o perioadă în care avem nevoie să ne descrețim frunțile, să facem ceva pentru sufletul nostru, să luăm o mică pauză de la grijile cotidiene și să ne umplem inimile de bucurie pentru a face față și a merge mai departe. Așadar, vă invităm să facem toate acestea, împreună, la teatru!

                   Bilete online: https://www.tomtix.ro/evenimente/9577-operele-complete-ale-lui-wlm-kspr-premier 

                   Rezervări la tel. 0264 311 952

                   Vă așteptăm!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh