19
Vi, Apr
20 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Îndrăgostiți și îndrăgostite, iubiți și iubite, vă așteaptă o lună magică la teatru!

Sâmbătă 04 februarie, ora 19.00, vino să vezi comedia Vrei să fii soția mea, după piesele scurte ale lui A.P. Cehov,  un spectacol dinamic și plin de umor, pus în scenă de Cătălin Grigoraș și Valentin Oncu cu actorii Cătălin Florea, Anca Markos, Călin Mihail Roajdă și Ginuc Crișan.

Nu rata cea mai nouă comedie muzicală, regizată  de Andrei Mihalache, Îndrăgostiții din Ancona partea a 2-a, care va avea primele reprezentații în 10 și 11 februarie, ora 19.00. Prima parte a spectacolului s-a jucat cu mare succes atât la Turda, cât și în multe locuri din țară. Partea a 2-a ne prezintă un fir al poveștii țesut de data aceasta pe meleagurile românești. Vizita personajelor Tomao Nicomaco, Lucia și Luigi sau Vittoria și Giovani în România va fi pe ritmurile hiturilor anilor 70 – 80, cu inserții din prezent.

“Luna februarie trebuie să fie una specială și spectaculoasă. Am pregătit un program variat cu multă comedie pentru toate vârstele. Legătura specială a regizorului Andrei Mihalache cu Teatrul nostru, Teatrul în care a debutat în 1981, a dus în ultimii ani la realizarea unor spectacole memorabile. De data aceasta a pus în scenă pe ritm de hit, partea a 2-a a spectacolului Indragostiții din Ancona. Nu îl ratați!” a spus Cătălin Grigoraș – manager TNAMT.

Periplul iubirii continuă, iar de ziua îndrăgostiților chiar în 14 februarie, naționalul turdean ne invită la Gelozie Mon Amour, un spectacol regizat de Radu Botar, o comedie de neratat.

Nu uitaţi că duminica este a celor mici! Punguța cu doi bani, Hansel și Gretel, Scufița Rosie și Degețica vor fi jucate pe scena Fabricii de teatru, duminica de la ora 11.00.

Programul lunii februarie poate fi găsit pe www.tnamt.ro, iar biletele sunt puse în vânzare la agenția de bilete, dar și online pe tnamt.ro. 

Fă o surpriză persoanei iubite și veniți la teatru împreună!

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh