19
Vi, Apr
20 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Duminica aceasta de la ora 11.00 va avea loc premiera spectacolului Vodă Piper, un spectacol pentru întreaga familie în regia Virgil Deceanu.

„Mici sau mari, cu toții iubim poveștile, acestea făcând parte din viața noastră. Teatrul Național Aureliu Manea din Turda vă propune spectacolul „Vodă Piper”, o poveste originală în stilul vechilor povești cu „a fost odată…”, cu multă muzică și întâmplări hazlii care sperăm să vă cucerească. Vă așteaptăm cu nerăbdare să ne amuzăm împreună!” a spus profesorul Virgil Deceanu.

Din distribuția spectacolului fac parte Cornel Miron/Călin Mihail Roajdă, Mihaela Deceanu, Florina Florian, Andrea Cuc, Miky Paicu/Vali V. Popescu.

Biletele sunt aproape epuizate. Cei care nu reușesc să ajungă la premieră sunt invitați să urmărească programul lunii aprilie în aplicația TNAMT (disponibilă pe Android sau IOS) sau pe site www.tnamt.ro.

Vă așteptăm ca de obicei la Fabrica de Teatru!

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh