18
Joi, Apr
20 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Don Juan moare ca toți ceilalți de Teodor Mazilu în regia Luana Hagiu, cel mai nou spectacol al Teatrului Național Aureliu Manea Turda va avea avanpremiera în 28 și 29 aprilie de la ora 19.00 la Fabrica de Teatru.

Luana Hagiu mărturisește că: "Don Juan moare ca toți ceilalți este un spectacol despre distanța care se impune între om și legendă, între diferitele perspective și roluri pe care unii dintre noi trebuie să le joace permanent. Don Juan este un mit despre care credem că știm tot ce ne interesează, dar ce fel de om este el? Îi este frică de ceva? Există el doar pentru a bucura femeile, sau are și el dorințe și interese? Dar celelalte mituri arhi-cunoscute ale istoriei? Ce se întâmplă când acestea ajung față în față cu omul de rând care vrea să se bucure de mit, dar dă de omul din spatele mitului? Și apoi, trăiesc miturile într-un moment și într-un spațiu, sau sunt ele doar existențe-fantomă permanent căutând liniștea? Aceasta este o comedie în care filozofia și iubirea se împletesc și ne dezvăluie adevăratele gânduri ale lui Don Juan dar și a două Marii bine cunoscute, deci haideți să descoperim de ce moare Don Juan ca toți ceilalți!

Biletele sunt fost puse în vânzare online pe tnamt.ro, dar și la sediul temporar al Agenției Teatrale, Piața Republicii nr.15, de luni până joi între orele 08:00 și 16:30, vineri de la 08:00 la 13:00. Pentru mai multe detalii puteți accesa tnamt.ro.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh