27
Ma, Feb
16 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Vineri, 1 decembrie ora 19.00, TNAMT sărbătorește Ziua Națională împreună cu publicul său cu spectacolul Dale Carnavalului de Ion Luca Caragiale, în regia Marian Negrescu.

„În luna decembrie vă dăm întâlnire cu mic cu mare la următoarele spectacole: duminică 3 decembrie ora 11.00 Degețica va urca pe scena Fabricii de Teatru, unde fetița născută din floarea de nufăr va povesti aventurile ei. Cea mai recentă comedie, Spor de toxicitate, în regia Muriel Manea, se va rejuca sâmbătă 9 decembrie de la ora 19.00. Albă ca zăpada împreună cu cei 7 pitici îi vor aștepta pe copii în 10 decembrie tot de la ora 11.00 pe scena Fabricii de Teatru„ a spus Lorena Almășan, secretar PR.

            În zilele din preajma Crăciunului TNAMT pregătește o nouă premieră, Hellequin, un spectacol regizat de Michele Casarin, un spectacol despre fuziunea commediei dell’arte și cultura populară românească. Avanpremiera va avea loc joi 21 decembrie, iar premiera vineri 22 decembrie.

            Întreg programul lunii decembrie, precum și bilete la spectacole, sunt disponibile online pe site-ul teatrului  www.tnamt.ro sau aplicația cu același nume, cât și în format fizic, la agenția de bilete a teatrului din Piața Republicii nr.15 .

Întâmpină Sărbătorile de Iarnă la teatru!

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh