23
Dum, Iun
4 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ați văzut comedia „Take, Ianke și Cadîr” regia Ovidiu Cosac? Dacă nu, ați putea-o face în acest sfârșit de săptămână, la Fabrica de Teatru Turda, unde Teatrul Național Aureliu Manea ăși prezintă spectacolele în această perioadă în care frumosul său sediu este renovat din temelii.

Spectacolul cu piesa care a făsut istorie în teatrul românesc,  aduce în scenă o temă de actualitate: relațiile interetnice dintre un român, un evreu și un turc - puși în scenă de iubiții actori  turdeniCornel Miron, Stelian Roșian și Ginuc Crișan!

Reprezentația este programată sâmbătă, 16.03.2024, de la ora 19:00, bilete putând fi achiziționate onlin la adresa de  pe ecran: https://eventbook.ro/.../bilete-take-ianke-si-cadir-turda...

Detalii și rezervări la tel. 0264 311 952

Duminică, la matineu, cei mai mici dintre spectatorii teatrului turdean sunt așteptați la spectacolul pentru copii „Ursul păcălit de vulpe... din nou”.

Toată lumea cunoaște povestea ursului păcălit de vulpe. Actorii turdeni îi invită pe cei care aleg să vizioneze spectacolul lor să urmărească o nouă poveste: în care cei doi sunt jucării de pluș și trec printr-o sumedenie de peripeții la finalul cărora descoperă că nu e bine să păcălești sau să minți!

Specatacolul destinat celor mici va începe duminică, 17.03.2024, la ora 11:00, tot la Fabrica de Teatru Turda.

Bilete online la adresa de pe ecran: https://eventbook.ro/.../bilete-ursul-pacalit-de-vulpe...

Iar detalii și rezervări pot fi obținute la tel. 0264 311 952

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh