18
Joi, Apr
16 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ce spectacole a pregătit TNAMT în luna aprilie 

 

Teatrul Național Aureliu Manea anunță un aprilie cu spectacole pentru toate gusturile artistice la Turda. Luna începe cu tragicomedia Don Juan moare ca toți ceilalți, un text de Teodor Mazilu transpus în scenă de regizoarea Luana Hagiu, spectacol care s-a jucat recent la București la Teatrul Dramaturgilor Români. Seria de spectacole continuă pentru publicul turdean cu comediile Clinica Sinucigașilor după un text de Gabriela Mihalache, regia Andrei Mihalache, o comedie senzațională despre actualitate, care scoate în evidență faptul că oricât de insignifiantă şi ratată ar fi viața cuiva, aceasta merită trăită până la capăt și Visul lui Shakespeare care a avut premiera în 2018 și de atunci se joacă mereu cu casa închisă! În 2024 se reia adaptat la spațiul de joc de la Fabrica de Teatru. Visul unei nopți de vară regia Muriel Manea, scenografia Eliza Labancz.

„Acțiunea prezintă aventurile a 4 iubiți din Atena și a unui grup de meșteri, aflați într-o pădure luminată feeric de lună și relațiile care se creează între personajele umane și spiridușii care locuiesc în pădure” descrie regizorul Muriel Manea.

TNAMT își îmbogățește repertoriul cu un nou spectacol regizat de Sandru Grecu, manager, regizor, scenarist și actor din Republica Moldova, cunoscut pentru spectacolele cu caracter satiric și umoristic.

Pentru prichindeii cuminți și dornici de teatru, personaje cunoscute și îndrăgite își vor spune poveștile la Fabrica de Teatru din această lună: Degețica, Rățușca cea urâtă, Apolodor din Labrador, în fiecare duminică de la ora 11.00.

Biletele pentru spectacole pot fi achiziționate de la agenția teatrală din Piața Republicii nr.15,  sau online de pe www.tnamt.ro.

Vă așteptăm cu mic, cu mare la spectacolele noastre!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh