26
Dum, Mai
17 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pe data de 26 și 27 aprilie de la ora 19.00 la Fabrica de Teatru va avea loc premiera spectacolului Toți bărbații sunt la fel?!, regia și scenografia Sandu Grecu, o adaptare după „Joyeuses Pâques” de Jean Poiret. Toți bărbații sunt la fel?! O comedie despre ispite și infidelitate, despre triunghiul amoros dintre soț, amantă și soție, un spectacol cu un umor subtil care îți va aduce cu siguranță zâmbetul pe buze.

Pe scenă vor urca actorii: Cătălin Grigoraș, Doina Șoproni, Alexandra Dușa, Grațiela Bădescu, Cornel Miron, Călin Mihail Roajdă, Alexandru Ioan Savu.

„E o comedie spumoasă, despre micile noastre slăbiciuni, în acest secol grăbit. O poveste despre dragoste și trădare, despre infidelitate și devotament, despre triunghiul clasic (el, ea și amanta), ce ne violează spațiul nostru conjugal, despre inocență și imoralitate, în fine e despre noi, consumatorii de cultură. O comedie subtilă și foarte actuală, servită lejer, cu mult umor și scene destul de picante, ancorate în lumea sentimentelor umane” a spus regizorul Sandu Grecu.

Biletele se gasesc la Agenția teatrală din Piața Republicii nr.15 sau online pe www.tnamt.ro. Vă invităm să urmăriți spectacolele programate în luna mai la Fabrica de teatru pe aplicația TNAMT disponibilă în App Store și Google Play.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh