26
Vi, Apr
2 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Teatrul Municipal Turda a început stagiunea actuală cu o comedie a clasicului Carlo Goldoni.

Pentru a roda colectivul actoricesc, conducerea teatrului a programat înaintea premierei oficiale mai multe reprezentaţii pentru liceenii turdeni.

Piesa “Sluga la doi stapani” de Carlo Goldoni este produsă pe scena municipalului turdean pentru elevii fiecăruia dintre liceele din oraş.

Directorul Teatrului Municipal, Narcisa Pintea, declară:

« Am deschis stagiunea 2009-2010 la Teatru municipal Turda luni, 5 octombrie, cu spectacolul Slugă la doi stăpâni de Carlo Goldoni. Şirul spectacolelor va continua pe tot parcursul lunii, în data de 26-27-28-29 octombrie, când va fi premiera oficială. Tot în luna octombrie, mai avem o surpriză pentru cei mici. Vineri, va avea loc spectacolul muzical pentru copii Negustorul şi floricica fermecată. Pe 15 octombrie, vom avea o premieră tot pentru cei mici, Conu Leonida faţă cu reacţiunea. Deci, în octombrie, 3 premiere la Teatrul muncipal Turda. Stagiunea se anunţă destul de bogată pentru publicul nostru. În luna decembrie, vom avea o altă comedie, supriza pentru public. În luna ianuarie, vom aduce după foarte mulţi ani pe scena spectacolul Gaiţele, iar în luna februarie, pregătim un spectacol cu o distribuţie mare, Revizorul de Gocol. Sperăm că publicul să vină în această stagiune în număr cât mai mare, mai ales că teatrul turdean îşi menţine şi în această stagiune acelaşi preţ la bilete.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh