20
Sam, Apr
19 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

La finalul lunii mai, trupa de actori a teatrului turdean a fost invitată la prima ediție a Festivalului pentru copii Feți-Frumoși, zâne, Ilene Cosânzene de la Petroșani. Actorii turdeni au susținut două reprezentații foarte apreciate de micuții din Petroșani.

Teatrul municipal Turda, lucrează, conform declarațiilor managerului acestei instituții, Narcisa Pintea, la organizarea unei prime ediții a unui festival de teatru care, dacă va avea succes, se dorește transformarea sa într-un eveniment anual și de ce nu, într-o acțiune de referință în domeniu. Se dorește organizarea festivalului undeva în luna octombrie, pe parcursul a trei zile 16, 17 și 18 octombrie. ”Avem semnale bune în ceea ce privește ceea ce ne-am propus, urmează ca în curând să avem confirmarea precisă a prezenței celor pe care îi invităm și vom semna și contractele aferente”, ne-a declarat Narcisa Pintea.

Festivalul se va numi ”Descoperă Turda, orașul Salinei” va avea lucruri comune cu cel mai important obiectiv turistic din zonă.

Șefa Teatrului municipal Turda ne-a mai declarat că stagiunea teatrală 2012-2013 va începe în luna septembrie. ”Vom pregăti două piese, așa cum i-am obișnuit pe spectatorii noștri: un spectacol pentru publicul matur și unul pentru cei mici. Spectacolul pentru cei mici, în această toamnă se vor realiza în urma unui sondaj făcut în rândul copiilor. Pentru că micuții și-au dorit foarte mult să vadă, în stagiunea viitoare, ”Dumbrava minunată” după Mihail Sadoveanu și ”Hansel și Gretel” a fraților Grimm, noi răspundem solicitărilor lor” a mai spus managerul Narcisa Pintea.

După acestea, până la finalul anului calendaristic, trupa teatrului turdean și-a mai propus punerea în scenă a altor două premiere care se speră să aibă cel puțin același succes în rândul publicului turdean ca acelea din stagiunile precedente. În plus, managerul Teatrului municipal Turda dă asigurări că și în stagiunea următoare prețurile biletelor acestei instituții vor rămâne la același nivel.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh