02
Joi, Mai
2 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consum de droguri periculoase, conspirații medicale și rate scăzute de vaccinare, boli cu transmitere sexuală și graviditate infantilă și distrugerea mediului înconjurător. Ce au toate aceste probleme extrem de grave în comun? O lipsă absolută de înțelegere asupra corpului uman și asupra legilor naturale care guvernează universul și care au impact direct asupra vieții umane.

 Multe dintre greșelile de viață majore sau dintre obiceiurile cotidiene vicioase încep încă din adolescență; grija cu privire la propria sănătate, viața sexuală, deciziile de consum și acțiune asupra mediului înconjurător se formează pe parcursul tinereții și odată fundamentate, devin extrem de dificil de schimbat.

 Pentru a interveni și a reduce frecvența acestor probleme la nivel local Magia Corpului Uman, un proiect implementat de către Asociația Club Științific Turda, își propune să creeze o comunitate informată, #SalvândVieți prin educație! De la emisiuni și până la cursuri interactive de abordare a diferitelor tematici privind sănătatea umană, proiectul va lupta pentru combaterea fenomenelor vicioase care încep în tinerețe, folosind metode de educare fundamentate științific, interactive și atractive pentru adolescenți.

Astfel, pe parcursul următoarelor luni, pe tinerii turdeni îi așteaptă numeroase activități menite să le transmită, într-o manieră interactivă și ușor de înțeles, cunoștințele necesare pentru a lua decizii informate, precum și să îi atragă către atitudini pozitive față de mediu și față de propriul corp

 Magia Corpului Uman este un proiect implementat către Asociația Club Științific Turda, în parteneriat cu Colegiul Național ”Mihai Viteazul” Turda, Colegiul Tehnic Turda, Liceul Teoretic ”Liviu Rebreanu” și Școala Profesională Specială SAMUS Cluj-Napoca.

 Proiectul este implementat cu ajutorul finanțării obținute în cadrul programului Fondul pentru un viitor mai bun în comunități, coordonat de Federația Fundațiile Comunitare din România, finanțat de Lidl și implementat în Turda prin Fundația Comunitară Cluj.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh