02
Joi, Mai
2 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Asociația InformART și Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Turda continuă colaborarea pe teme de biodiversitate și responsabilizare a tinerilor cu privire la problemele ce o afectează. După prezentările susținute în septembrie 2022 de Marius Matache la Turda, 55 de elevi au participat la un concurs de artă plastică, intitulat Biodiversitatea în ariile protejate din orizontul local.

Juriul a fost format din Elisabeta Liana Popa, profesor de geografie, Mircea Alin Bîlcu, profesor de educație plastică, și Marius Matache, cercetător științific și coordonatorul Asociației InformART. Cele 55 de lucrări, realizate în tehnica desenului colorat și a picturii în culori de apă, au arătat că tema concursului a fost una de interes pentru elevi. Lucrările lor au reprezentat biodiversitatea ariilor protejate Cheile Turzii și Cheile Tureniului, îmbogățindu-și cunoștințele geografice apelând la interdisciplinaritate şi valorificând abilităţile artistice şi cunoştinţele ştiintifice .

Laureați concurs „Biodiversitatea în ariile protejate din orizontul local”

Cei 17 elevi premiați au fost:

  • Premiul I: Ilie Dan VIII B, Roșa Daria VIII B, Nicoară Adelina VIII A, Crișan Iulia VIIB,
  • Premiul al II-lea: Cenan Raluca VA, Brânză Alexia VI C, Bercea Eric VIII B,
  • Premiul al III-lea: Șandru Diana VI C, Zeicu Alexandra VII B, Vălean Maria VI A,
  • Mențiuni: Sălcudean Patricia VII B, Chiorean Rebeca VIII A, Brad Darius VII B, Bojan Antonia VII B, Pantea Denisa VIII B, Ștef Alex VIII A, Petruța Alexandra VIIIA.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh