07
Ma, Mai
4 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Kalimera, a venit momentul să salutăm pentru ultima dată Ciprul care ne-a primit cu bucurie, căldură și simpatie. Cele trei săptămâni pe care le-am petrecut aici au reprezentat o oportunitate de a ne cunoaște propriile limite și a ni le depăși.
Ce am aflat despre noi înșine cu această ocazie? Că avem spirit de echipă și putem să cooperăm, că ne adaptăm ușor situației și știm că nu trebuie să ne fie mereu bine, că uneori vom fi singuri și triști, că nu vom face întotdeauna totul perfect, dar că nu renunțăm la scopul nostru pentru că vom putea găsi mereu resurse interioare de răbdare, înțelepciune și încredere în noi înșine și în ceilalți, calități necesare unor #învingători.?
Ne-am luat rămas bun de la aceste locuri frumoase printr-o ultimă excursie într-un alt paradis natural cipriot renumit, numit Blue Lagoon și spre surprinderea noastră, am devenit melancolici, pentru că ne place #împreună, ne place Ciprul și că timpul a trecut atât de repede și trebuie să plecăm...
Post scriptum:
Aventura noastră cipriotă nu se poate încheia fără a ne exprima recunoștința și a mulțumi celor care au avut încredere în noi că ne vom ridica la nivelul așteptărilor.
Mulțumim deci, Doamnei director, prof. Timea-Karola Gavrilescu și Domnului director adjunct, prof. Florin Stan, dar și colaboratorilor ciprioți din cadrul Proiectului Erasmus Plus. Mulțumirile noastre, ale tuturor, se îndreaptă spre toată această echipă eficientă care a fost alături de noi, ne-a sprijinit și a găsit întotdeauna soluții optime de rezolvare.
Mulțumim părinților acestor copii deosebiți pentru încrederea imensă pe care au investit-o în noi, permițându-ne să fim „părinții lor temporari”, văzându-i cu mândrie cum ‚cresc’ frumos, sub ochii noștri.
Semnat, cu afecțiune,
Prof. Cosmin-Mihai Lechințan
Prof. Carmen Felházi
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh