16
Dum, Iun
11 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

             În peisajul autumnal care se așază peste Turda, elevii de la Colegiul Național ”Mihai Viteazul” au marcat Ziua Educației alături de colegii lor de la Liceul Teoretic ”Liviu Rebreanu”.

            La activitate au participat și profesorii de geografie din zona Turda, care s-au bucurat să-l aibă în mijlocul lor pe ”un fiu al Turzii”, așa cum îi place să-și spună - domnul profesor universitar, Vasile Surd, de la Facultatea de Geografie din Cluj-Napoca. Activitățile s-au subscris temei ”Educație prin geografie”. Cu această ocazie domnul profesor a rememorat, în fața auditoriului, rolul pe care l-a avut educația în devenirea lui, atât în plan profesional cât și în multe alte aspecte ale vieții personale. La masa rotundă, care a continuat seria activităților, elevii, Daria Cloța, Andreea Levai, Radu Mitrea au prezentat impresii de călătorie, impresii care au pus în evidență valoarea cunoașterii spațiului geografic. Arcul între educabili și educatori a fost realizat de către elevul Alexander Bartus care a recitat propria poezie dedicată dascălului.

            Și pentru că educația este destinată oamenilor vii, îndemnul este să fim oameni care se întreabă, care speră și care acționează!

 

prof. Gabriela – Dochița IOSOF

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh