21
Vi, Iun
3 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

      Horia Roman-Crișan, a fost recunoscut la nivel național ca fiind unul dintre cei mai activi lucrători de tineret din mediul rural din România.

       Weekendul trecut, 11.11.2023, la Iași, AMoS a participat la Gala Tineretului din Mediul Rural din România. Această recunoaștere adusă lui Horia vine, printre altele, ca urmare a contribuției sale excepționale în proiectul ,,EcoLab”. Cu peste 7 ani de implicare în comunitate, Horia a reușit să depășească limitele și să devină un adevărat erou în ceea ce privește dezvoltarea Comunității Urbane Arieș. Originar din mediul rural, Horia a dedicat eforturi considerabile pentru a oferi tinerilor resursele și îndrumarea necesare pentru a-și atinge potențialul maxim.

         Proiectul ,,Ecolab”, unde a fost implicat în echipa de implementare, a avut un impact semnificativ în comunitate, abordând cu succes educația non-formală și dezvoltarea abilităților în domeniile STEM.

         Alianța pentru Mobilitate Socială este mândră să aibă astfel de membri dedicați:
,,Suntem onorați să avem lângă noi un om ca tine! Ești o sursă constantă de inspirație pentru noi și îți mulțumim pentru că ne oferi o viziune clară asupra a ceea ce înseamnă să fii dedicat și să perseverezi pentru a atinge obiectivele propuse. Faptul că ne împingi să ne depășim limitele și propriile noastre așteptări și să aspirăm mereu la mai mult, este o contribuție neprețuită pentru care simțim că simplele cuvinte nu sunt îndeajuns pentru a-ți mulțumi. Continuă să lupți pentru dezvoltarea comunității, îți mulțumim!” - Bucur Oana, purtător de cuvânt AMoS

          Rămâneți cu ochii pe paginile de socializare ale alianței, Facebook: AMoS - Alianța pentru Mobilitate Socială și Instagram: @amos.faptebune.

         Iar dacă doriți să susțineți tinerii din zona Arieș, vă invităm să luați legătura cu organizația: 0748 516 160 - Anamaria Botezan, Alianța pentru Mobilitate Socială

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh