18
Joi, Iul
0 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Dalia Saroși, elevă în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” din Câmpia Turzii, a atins performanța maximă la etapa locală a Olimpiadei de Limba Franceză, desfășurată în 9 martie 2024, la Liceul Teoretic „Pavel Dan” din Câmpia Turzii. Această elevă excepțională, cu un talent deosebit pentru limba franceză, a reușit să obțină punctajul maxim, nota 10, confirmând astfel excelența în domeniul studiat. Pregătirea intensă și pasiunea pentru limba franceză au fost cheia succesului pentru Dalia, fiind îndrumată cu dedicație și profesionalism de către doamna profesoară Andreea Stanciu. Această realizare nu numai că onorează eleva și școala pe care o reprezintă, dar constituie și un exemplu motivant pentru toți elevii care aspiră la excelență în domeniul studiilor lingvistice.

Mai mult, succesul obținut la etapa locală a Olimpiadei de Limba Franceză deschide calea pentru participarea la etapa județeană, unde școala va fi reprezentată de încă un elev talentat, Tudor Mândru, elev în clasa a 7-a.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh