26
Dum, Mai
17 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Elevi ai Colegiului Emil Negruțiu din Turda se află în Italia, într-un schimb de experiență și practică prilejuit de Proiectul European „Erasmus”.

După ce au vizitat frumosul orășel  #Vercelli, unde au fost primiți cu brațele deschise de primitoarele gazde italiene, tinerii turdeni au început stagiul de practică și transmit celor de acasă prin intermediul paginii de facebook a colegiului informații și noutăți despre toate activitățile desfășurate.

A urmat o zi minunată în care au vizitat stațiunea Stresa de la Lacul Maggiore (contrar numelui, abia al doilea cel mai mare lac din peninsulă), impresionantul parc Pallavicino, iar apoi au beneficiat de  o croazieră la pitoreasca insulă Pescatori.

„Totul a fost la superlativ și ne-am bucurat de fiecare moment”, mărturisesc cei din delegația Colegiului Emil Negruțiu în Italia, care precizează că, „deși fotografiile nu pot surprinde pe deplin frumusețea acestor locuri, sperăm să vă bucurați alături de noi.

Astăzi, turdenii noștri au ajuns la Milano, unde petrec cu siguranță o zi de neuitat.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh