28
Ma, Mai
16 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda invită copiii din clasele II-VIII din municipiul Turda, pasionații de pictură, să își exprime creativitatea și imaginația pictând personajele preferate sau scene imaginare din cărțile pe care le-au citit, specifice vârstei lor, în cadrul ediției a XXXI-a a Concursului de pictură „PERSONAJE ÎNDRĂGITE DIN CĂRȚI”. Cele mai reușite și mai originale lucrări, care demonstrează cunoașterea personajelor, respectiv conținutul cărții, vor fi premiate și expuse într-o expoziție.

Lucrările se depun la sediul Filialei Oprișani a bibliotecii, situată la parterul fostului internat al Liceului Teoretic ”Liviu Rebreanu” Turda (str Macilor nr 1), începând de Joi, 9 Mai, până la data de 28 Mai 2024, ora 12. Festivitatea de premiere va avea loc cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului.

Pe verso-ul fiecărei lucrări se vor preciza: numele și prenumele elevului, clasa, școala, personajul sau personajele reprezentate, autorul și titlul cărții din care fac parte și cadrul didactic îndrumător. Lucrările cărora le lipsesc datele de mai sus și cele ale căror personaje sunt copiate sau nu sunt realizate de copii, nu vor fi luate în considerare.

            Vă mulțumim pentru participare și colaborare și vă așteptăm cu drag!

Daniela Deac, Șef serviciu         

Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda

Tel: 0745.64.66.64

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh