02
Sam, Mar
13 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Am rămas datori întru a vă prezenta un moment artistic și o prezentare de produse culinare foarte reușite. Ambele sunt realizarea elevilor de la Colegiul Tehnic „Dr. I. Rațiu” Turda, bineînțeles, sub coordonarea profesorilor lor de specialitate.

În fața unei săli pline de profesori și invitați, elevii de la acest colegiu au făcut dovada talentului lor artistic, prezentând momente artistice apreciate de privitori și răsplătite cu aplauze. Elevii au cântat, nu numai în limba română, ci au urat Crăciun Fericit în multe limbi de mai mare sau mai mică circulație, au prezentat scenete și au recitat poezii, ba chiar au făcut, din plin, sala să râdă la momentele pline de un umor... de sezon. Astfel că se cuvin felicitări tinerilor artiști amatori dar și profesorilor lor alături de care au repetat momentele prezentate invitaților, arătând tuturor că la Colegiul Tehnic „Dr. I. Rațiu” învață mulți elevi frumoși și talentați, capabili, atunci când o doresc, de realizări artistice autentice.

Nivelul artistic a crescut și prin prezența grupului din Iara, „Tradiband”, pe scena colegiului turdean, format din 15 elevi ai Școlii Gimnaziale Iara, care au încântat publicul cu colinde autentice dar și un moment cu „schepsis”, plin de umor dar  și de învățăminte. Tradiband a dovedit că este un grup care ar atinge corzile sufletești ale publicului din orice sală de spectacole. Felicitări și lor, ca și elevilor colegiului care i-a invitat.

A urmat prezentarea expoziției culinare formată din produsele nu doar foarte arătoase și chiar foarte gustoase – v-o spun cu mâna pe inimă, întrucât am și gustat din multe dintre ele – amenajată în sala de festivități a colegiului. Zeci de elevi și-au confirmat abilitățile de bucătari-cofetari, realizând produse cu adevărat apetisante. Profesorii lor îndrumători, se cuvine să-i pomenim și pe ei, au fost Daniela Pașc,  Marilena Nemeti  şi Mihaela Frunzăreanu.

 

 Aici aveți peste 40 de foto de la eveniment:

http://turdainfo.ro/index.php/galerii-foto/167-photos/9941-expozitie-culinara-si-program-artistic-la-colegiul-tehnic-dr-i-ratiu-turda

Video: http://turdainfo.ro/index.php/video/9942-traditii-de-craciun-la-colegiul-tehnic-dr-i-ratiu

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh