29
Vi, Mar
19 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean Cluj a primit din partea Ministerului Transporturilor - Compania Națională de Căi Ferate CFR S.A. o adresă oficială prin care sunt expuși pașii concreți ce urmează a fi parcurși în perioada imediat următoare în vederea punerii în aplicare a prevederilor Legii nr. 227 din 17 noiembrie 2016. Prin intermediul acestui act normativ a fost aprobată transmiterea unui teren în suprafaţă de 86.333 de metri pătraţi din domeniul public al statului şi din administrarea Ministerului Transporturilor, cu drept de concesiune în favoarea Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR S.A. în domeniul public al judeţului Cluj şi în administrarea Consiliului Judeţean Cluj, teren ce urmează a fi folosit la extinderea Parcului Industrial TETAROM I  în vederea realizării  Parcului Științific și Tehnologic TETAPOLIS. Adresa în cauză survine demersului întreprins în acest sens de Consiliul Județean Cluj prin actul cu numărul 29.533 din 20 decembrie 2016 al cărui scop a fost de a asigura o cât mai rapidă preluare de către județul Cluj a terenului respectiv.

În acest sens, Președintele Consiliului Județean Cluj a numit deja funcționarii din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean și a dispus termenele în care se vor realiza operațiunile necesare în vederea întocmirii și semnării procesului-verbal de predare-primire a terenului, demers ce va fi urmat de semnarea protocolului de predare-primire a imobilului.

Mă bucură faptul că acest proiect de interes major pentru judeţul Cluj şi pe care l-am susţinut încă din perioada în care eram senator are un parcurs favorabil, astfel încât în cel mai scurt timp să putem trece efectiv la edificarea Parcului Științific și Tehnologic Tetapolis. Marele merit al acestui proiect unic la nivel naţional este că va contribui la crearea de noi locuri de muncă bine plătite de care este atâta nevoie și la consolidarea statutului Clujului de pol al cercetării-inovării și producției de înaltă tehnologie” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.


Biroul de presă

12 ianuarie 2017

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh