19
Ma, Mar
15 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

cm-02Azi, 28 august 2014 la ora 16:11, a fost emis de către Ministerul Mediului și Schimbărilor climatice  „Ordinul de finanțare aferent  proiectului de "Asistență Tehnică pentru pregătirea aplicației de finanțare și a documentațiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda - Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020". Cu acești bani nerambursabili, CAA își poate continua proiectele privind dezvoltarea rețelelor de apă și canalizare în regiune Turda-Câmpia Turzii.

Compania de Apă ARIEȘ Turda a furnizat Autorității de Management și OI POS Mediu Cluj Napoca toate informațiile necesare pentru aprobarea proiectului în valoare de 12.620.169 lei fără TVA. Alocarea financiară a Proiectului din fondurile nerambursabile ale UE, din cofinanțarea de la bugetul de stat și bugetul local, acoperă plățile corespunzătoare acestuia.

Suma de 12.620.169 lei reprezintă defapt aprobarea demarării proiectului pasul II în valoare de aproximativ 83 milioane de euro. După ce vor fi accesați acești bani, întreaga populație din aria de deservire a CAA va beneficia de sistem de canalizare și de conducte noi de apă, acest lucru ducând implicit la ridicarea standardului de viață a cetățenilor și la creșterea calității vieții acestora.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh