30
Vi, Sep
21 New Articles

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Centrul Național de Informare şi Promovare Turistică (CNIPT) Cluj, serviciu de specialitate din cadrul Consiliului Judeţean Cluj, va participa în perioada 16-19 martie 2017 la Salonul Mondial de Turism de la Paris, eveniment ce va fi găzduit de unul dintre pavilioanele Parcului Expoziţional de la Paris - Porte de Versailles.

Prin participarea la Târgul Internațional de Turism de la Paris se urmărește creșterea gradului de vizibilitate a patrimoniului județului Cluj și a disponibilităților din domeniul HORECA prin oferirea de informații care să vină în întâmpinarea interesului crescut manifestat de publicul larg și de tur-operatorii prezenți. Totodată, se dorește dezvoltarea imaginii turistice a județului Cluj în rândul publicului internațional, amplificarea prezenței online a destinației și a gradului de cunoaștere a activității centrului de informare turistică, observarea trendurilor internaționale din turism precum și identificarea preferințelor potențialilor turiști.

În cadrul târgului, reprezentanții CNIPT Cluj vor prezenta şi promova obiective şi atracţii turistice din judeţul Cluj prin distribuirea de materiale tipărite de promovare a ofertei turistice, aducând, în acelaşi timp, în atenţia potenţialilor vizitatori şi reprezentanţi ai industriei de profil şi instrumentele digitale care pot fi accesate în scopul descoperirii judeţului Cluj şi a facilităţilor turistice pe care acesta le oferă.

Totodată, invitaţia de a vizita judeţul Cluj va fi transmisă într-un mod personalizat prin desfăşurarea unei activităţi inedite la deskul centrului de informare turistică, ce va consta în oferirea de mărţişoare celor ce vor vizita standul, un simbol al reînnoirii timpului şi al renaşterii naturii în tradiţia românească.

,,Consider că participarea la acest extrem de important târg de turism din capitala Franței constituie oportunitatea perfectă pentru a promova peste hotare, o dată în plus, tot ceea ce Clujul are  mai frumos și mai reprezentativ. Totodată, ideea de a împărtăși vizitatorilor prezenți o parte a identității noastre naționale și un obicei specific lunii martie și primăverii, mărțișorul, mi s-a părut a fi inedită și extrem de potrivită”, a declarat președintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tişe.

Târgul Internațional de Turism de la Paris este unul din cele mai importante târguri de turism din lume şi reprezintă platforma naţională ce permite accesul la ansamblul pieţei turistice franceze. La ediţia anterioară a fost înregistrat un număr de vizitatori de cca. 108.000 iar numărul de expozanţi participanţi a fost de 400. În anul 2017, România are statutul de invitat de onoare al Salonului Mondial de Turism, Ministerul Turismului participând la acest eveniment cu un stand propriu, cei interesaţi să descopere ţara fiind întâmpinaţi de reprezentanţi ai agenţiilor de turism cu profil de incoming precum şi reprezentanţi ai consiliilor judeţene şi ai primăriilor.

 

Biroul de presă

15 martie 2017

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh