25
Joi, Apr
3 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În calitate de proprietar și administrator al arenei ce urmează să găzduiască confruntarea fotbalistică dintre reprezentativele României și Danemarcei, Consiliul Județean Cluj continuă în ritm susținut seria operațiunilor care au rolul de face ca gazonul de pe Cluj Arena să se prezinte în condiții excelente la ora meciului.

Astfel, în contextul în care până la data programată să se dispute confruntarea celor două naționale a mai rămas doar o săptămână și jumătate, terenul de joc se prezintă deja în condiții excelente, răspunzând pe deplin exigențelor Uniunii Asociațiilor Europene de Fotbal (UEFA) și Federației Române de Fotbal. Din dorința însă de a oferi spectatorilor precum și tuturor suporterilor celor două naționale șansa de a se bucura de un spectacol fotbalistic derulat în cele mai bune condiții, reprezentanții Direcției de Administrare și Exploatare a Stadionului Cluj Arena din cadrul Consiliului Județean continuă seria operațiunilor menite să asigure o suprafață de joc de cea mai bună calitate.

            În acest scop, gazonul a fost supus unor serii de operațiuni convenite cu reprezentanții UEFA, care au efectuat o vizită pe stadionul emblemă al Clujului, intervenții ce au vizat în principal nisiparea, vertidrenarea, supraînsămânțarea și fertilizarea gazonului. Totodată, pentru a menține trendul ascendent al procesului de pregătire a terenului, în perioada imediat următoare vor continua acțiunile de tundere a gazonului, operațiuni care se vor derula din două în două zile. În același timp, săptămâna viitoare, fiind săptămâna care precedă  desfășurarea meciului, va fi administrat un nou fertilizant menit să contribuie la creșterea calității terenului și aducerea acestuia la starea optimă.

Nu pot să fiu decât satisfăcut de faptul că eforturile noastre au fost încununate de succes, echipa națională urmând să aibă parte de un gazon de cea mai bună calitate. Îi asigur, odată în plus, pe toți iubitorii fotbalului din România și nu numai, că la ora meciului stadionul Cluj Arena va fi mai mult decât pregătit pentru un regal fotbalistic” a declarat Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

 

Biroul de presă

16 martie 2017

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh