28
Joi, Sep
18 New Articles

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean Cluj anunță cetăţenii din zonă, participanţii la trafic şi turiştii că pe drumul judeţean DJ 103K Căpuşu Mare – Dângău – Râşca – Beliş au demarat ample lucrări de întreținere.

Importanța îmbunătățirii infrastructurii drumului județean 103K e dată de faptul că acesta reprezintă o alternativă pitorească, mult mai rapidă și mai facilă, spre zona montană și turistică Fântânele – Beliș, comparativ cu parcurgerea drumului național DN1 pe relația Cluj Napoca – Huedin – Beliș” a declarat președintele Consiliului Județean, domnul Alin Tișe.

Lucrările vizează un tronson de drum în lungime de 25,72 de kilometri cuprins între pozițiile kilometrice 9+435 și 35+155, tronsonul fiind împărțit în două sectoare în funcţie de specificul lucrărilor de întreţinere.

Astfel, pe sectorul de drum Căpuşu Mare – Dângău – Râşca, de la kilometrul  9+435 până la kilometrul 27+955, pe o lungime de 18,52 de kilometri, se execută lucrări constând în frezarea   asfaltului, burdușiri și plombări. În continuarea acestui tronson, pe sectorul de drum Râşca – Beliş, de la kilometrul 27+955 până la kilometrul 35+155 se desfășoară lucrări pregătitoare în vederea așternerii de covor asfaltic - burdușiri, plombări, tăieri acostamente, asfaltarea urmând a fi demarată în zilele următoare.

 

Biroul de presă

29 iunie 2017

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh