29
Ma, Noi
34 New Articles

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În cadrul programului de lucrări derulat de Consiliul Județean Cluj în vederea îmbunătățirii infrastructurii rutiere a județului, pe drumul judeţean DJ 109D Gherla – Nicula – Săcălaia a fost finalizată asfaltarea ultimului tronson de drum vizat.

Principalul beneficiu pe care finalizarea acestei asfaltări îl oferă atât locuitorilor din zonă cât și turiștilor constă într-un acces extrem de facil la o serie de obiective de mare interes din zonă precum Mănăstirea de la Nicula, Lacul știucilor de la Săcălaia sau Rezervația naturală Stufărișurile de la Sic” a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Fiind executate pe două tronsoane, lucrările de așternere de covor asfaltic s-au finalizat atât pe sectorul de drum cuprins între pozițiile kilometrice 0+000 şi 4+080 cât şi pe sectorul cuprins între kilometrul 4+780 şi kilometrul 7+000. În ceea ce privește tronsonul cuprins între kilometrul 4+080 şi kilometrul 4+780, acesta a fost asfaltat în cursul anului trecut.

 

Biroul de presă

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh