20
Sam, Iul
3 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

entru ca un număr cât mai mare de cetățeni să poată beneficia de oportunitatea de a achiziționa produse agricole de calitate, la prețuri decente, direct de la producători, mai ales acum, în plin sezon al fructelor și legumelor de vară, Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința tuturor persoanelor interesate lista prețurilor practicate la piața de gros de la Dezmir administrată de SC Agro Transilvania Cluj SA. Aceste prețuri sunt cele de referință ale producătorilor și se fixează în fiecare dimineață în funcție de produsele de calitatea I cele mai vândute.

Piața de la Dezmir este locul ideal de unde clujenii pot alege dintr-o gamă variată de fructe și legume proaspete, de cea mai bună calitate, culese și alese cu grijă chiar de producători. Încurajez, încă o dată, toate persoanele interesate să viziteze această piață agroalimentară, cu atât mai mult cu cât perioada pregătirii conservelor pentru iarnă se apropie iar produsele puse la dispoziție răspund cerințelor celor mai pretențioși clienți” a declarat domnul Alin Tișe, Președintele Consiliului Județean Cluj.

Astfel, printre fructele și legumele pentru care clujenii pot opta se află afinele – 17 lei/kg; gogoșarii – 5 lei/kg; ardeii Kapia și conopida – 3,5 lei/kg; ardeii iuți – 3 lei/kg; roșiile – 2 lei/kg; castraveții, morcovii, sfecla, ardeiul gras și ceapa roșie – 1,5 lei/kg; salata verde și țelina cu frunze – 1,5 lei/bucata; piersicile – 2,5 lei/kg; prunele – 2,3 lei/kg; pepenele galben – 1 leu/kg; pepenele verde – 0,5 lei/kg; ceapa verde – 1,1 lei/legătura; porumbul zaharat – 0,5 lei/bucata; vinetele – 1,2 lei/kg; dovlecelul – 1 leu/kg; varza – 0,8 lei/kg și cartofii – 0,7 lei/kg, dar și alte categorii de produse al căror preț este negociabil, în funcție de cantitățile achiziționate, respectiv de cerere și ofertă.

            Situată la ieșirea din municipiul Cluj-Napoca, pe teritoriul localității Dezmir din comuna Apahida, Piaţa Agro Transilvania beneficiază de un acces extrem de facil atât pentru posesorii de autovehicule, cât și pentru cei care aleg să se deplaseze folosind mijloacele de transport în comun, respectiv linia 8L care îi lasă chiar în incinta pieței.

 

Biroul de presă

28 iulie 2017

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh