28
Ma, Mai
16 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Având în vedere că urmează o perioadă de intensificare a traficului rutier, în special, în zonele turistice, CNAIR SA a decis să reducă restricțiile de circulație instituite în zonele unde se execută lucrări.

Astfel, conducerea companiei a solicitat tuturor direcțiilor regionale ca pentru această perioadă să restrângă punctele de lucru, mai ales pe traseele turistice, și să ridice restricțiile de circulație, acolo unde este posibil, astfel încât circulația rutieră să se desfășoare cât mai fluent.

Precizăm că ne referim doar la restricțiile ce afectează traficul rutier instituite de CNAIR SA în vedere execuției a diverse lucrări.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţiile instituite şi semnalizarea rutieră temporară.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER,@CNADNR.

 

 

 

                                                                                                                              CNAIR S.A.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh