28
Joi, Mar
20 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința locuitorilor din zonă, a participanților la trafic și a turiștilor că pe drumul județean DJ 107 S Gura Râșca – Măguri Răcătău au debutat lucrările de întreținere constând în aşternere de covor asfaltic.

Fiind vorba de o zonă montană, am demarat în regim de urgență reabilitarea acestui sector de drum județean, pentru a profita astfel la maximum de condițiile meteorologice deosebit de prielnice realizării acestui tip de lucrări. În acest fel, locuitorii comunei Măguri Răcătău, dar și turiștii care vizitează această frumoasă zonă a Munților Gilăului vor beneficia la începutul acestei toamne de cele mai bune condiții de transport”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Astfel, este vizată asfaltarea unui sector de drum în lungime de 11 kilometri cuprins între Gura Râșca și localitatea Măguri Răcătău, după ce, în prealabil, au fost executate lucrări pregătitoare, precum tratarea burdușirilor și plombări cu emulsie. În completarea lucrărilor de asfaltare, pe acest sector de drum urmează a fi realizate și alte operațiuni de întreținere constând în acostamente și șanțuri.

 

 

Biroul de presă

11 august 2017

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh