01
Mie, Mai
2 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un comunicat de presă de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) ne anunță schimbarea conducerii la vârful acestei instituții atât de importantă pentru dezvoltarea economică a țării, prin realizarea unei infrastructuri propice activităților de transport auto de nivelul anului 2018. „Directorul General al CNAIR SA, Ștefan Ioniță, a solicitat astăzi Consiliului de Administrație să ia act de faptul că la expirarea mandatului solicită să revină pe funcția de director al Direcției Tehnice și Calitate, deținută anterior. Mandatul  de Director General al acestuia  urma să expire în data de 12 mai 2018.

În baza  solicitării, Consiliul de Administrație al CNAIR S.A. l-a numit în funcția de Director General al CNAIR S.A. pe Narcis Neaga, care va prelua mandatul în data de 12 mai 2018. 

Fostul Director General, Ștefan Ioniță le-a mulțumit colegilor din CNAIR Central, din Regionalele Companiei și din CESTRIN, pentru sprijinul acordat în cele 16 luni de mandat, pentru deblocarea unor proiecte și  lansarea unor noi investiții.

Ștefan Ioniță a fost numit în funcția de Director General al CNAIR, în data de 13 ianuarie 2017”, se arată în comunicatul de presă al CNAIR.

Schimbarea, deși normală, pune punct unei perioade de activitate a CNAIR extrem de slabă. Sub conducerea lui Ioniță, în România, s-au inaugurat 0 km de autostradă și nu numai. De numele acestui director interimar se leagă multe nereușite și neîmpliniri ale unor promisiuni. Vorba aceea: „timpul trece, banul vine...”

Să sperăm, ca turdeni, că demersurile pentru preluarea și repararea podului peste Arieș nu vor fi tergiversate, situația periculoasă de pe varianta spre Alba Iulia trenând deja de vreo 4-5 ani. Puteți citi mai multe într-un articol publicat de noi în urmă cu câteva luni:

Asociația Pro Infrastructură: „0 km de autostrăzi, 0 km de variante de ocolire, 0 km de drum național finalizați în 2017!”

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh